Sagt om…

Är det verkligen mig det handlar om…?

Vem är jag att tro att jag kan hjälpa andra att ta sig vidare i livet, att stötta människors vilja att utvecklas och att skapa det liv som de är menade att leva? En del av det svaret hittar jag i de omdömen som citeras nedan. Det är omdömen från människor i olika faser i livet som under åren tagit del av mitt stöd och bland annat min utbildning, Livsprojektet. Jag känner mig oerhört tacksam, ödmjuk och berörd när jag läser dessa människors ord. Det ger mig en mycket stark känsla av närvaro, och kontakt med mitt livs syfte, samt delaktighet i deras liv. Att ha fått förtroendet att stötta var och en på deras resa mot det goda i livet är stort och ger mig all belöning och bekräftelse jag önskar och behöver.

 

– ”Jag tycker att du är en grymt bra presentatör och ledare, lugn och saklig, du utstrålar förtroende”.

– ”Suverän dag. Jag ser verkligen fram mot att börja jobba efter de här principerna. Jag hade höga förväntningar när jag kom hit och de infriades allihop”.

– ”Mål är viktiga. Att ta sig dit kan dock vara både svårt och besvärligt. Livsprojektet tog mig definitivt en god bit på väg”.

– ”Jag har under dagen haft flera aha-upplevelser. Detta var en utbildning som gav mycket, den var lättillgänglig och jag har fått ett verktyg för att göra nödvändiga förändringar i mitt liv”.

– ”En mycket givande kurs för mig. Att rita kartan och följa den till varje delmål var det bästa jag någonsin fått lära mig, detta ska jag följa”.

– ”Mycket bra upplägg på utbildningen, spännande och jobbigt, men viktigt”.

– ”En oerhört stark och givande utbildning. Stort tack för en kanondag”.

– ”Jag fick en otrolig kick och trodde inte mina ögon när pennan bara glödde. Jag är fruktansvärt nöjd, det här verkar vara min grej. Tack för kicken”.

– ”Jag tycker att utbildningen var mycket givande. Du är en given ledare som helt klart ska fortsätta i den riktning du är på. Fortsätt stråla”.

– ”Den här dagen har varit oerhört givande och är precis vad jag behövt och även behöver fram över. Dagen har gått blixtsnabbt. Tack för en bra dag”.

– ”Den mest kompletta målsättningsutbildning som jag deltagit i, och det är många”.

001

BoGe, det är jag. Det har tagit mig ganska lång tid och mycket arbete med mig själv för att förstå det värde och den kraft som faktiskt finns i dessa ord, för mig. När jag nu kan ta emot och acceptera, och till och med dela det med andra, att det är mig och mitt arbete som bedöms med dessa fantastiska meningar blir det stort. Vi människor har en förmåga att ha både skygglappar och hörselskydd när positiva omdömen ges till oss, men tar till oss med alla sinnen vidöppna av den negativa kritiken som riktas mot oss.

Förstå kraften i att omge dig själv med sådant som ger positiva intryck på dig. Gör som jag; lyft fram alla de positiva och kärleksfulla kommentarer och omdömen som människor riktar till dig. Skriv ner dem på ett färgglatt papper, sätt upp det på en plats där du ser det dagligen, gärna tillsammans med ett foto på dig själv, och så en vacker dag; du inser att det är dig det handlar om. Den dagen kommer du att häpna när du ser vad som händer omkring dig på grund av att du förstår ditt eget värde.