Hopp

Det är hopp det handlar om. Att ha tillit till det som ska ske.

En kär vän fick mig i kväll att förstå att jag har hopp om framtiden, att förlåtelsen är vägen. Det är så lätt att fastna i motgångar, besvikelser och misstro. Min kloka vän fick mig med några få ord förstå att min drivkraft är hoppet.

Ja, så är det. Jag inser att jag aldrig ger upp. Hoppet om att det jag tror på ska visa sig vara rätt, får mig att gå vidare.

Bankdirektörer, fackpampar, politiker och alla andra som drivs av prestige, position och pengar och som symboliserar min besvikelse. Var finns ert hopp? Att inte bli påkommen? Att inte förlora det som vunnits? Är det vad ni hoppas på?

Jag hoppas på kärleken. Där finns både prestigen, positionen och pengarna. Tack min vän.

Publicerat 2016-02-12

Kommentarer till “Hopp

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *