Musiken

Jag vaknade en morgon, och såg solen skina, på allt det vackra som jag har, men inte alltid sett. Den morgonen kom livet, och visa det fina, det som jag alltid ropat efter, när jag stilla bett.

Jag ser på allt omkring mig, som finns här på jorden, hör sången som berättar allt, vill hjälpa mig att nå. Min rätta plats i livet, och spela ackorden, sen sjunga kärleksorden, att musiken få.

Min väg har varit lång, jag har fällt många tårar, när kraften sugits ur min kropp, när sorgen har byggt bo. Men inom mig så sjunger, en röst om de vårar, som solen alltid lockar fram, som lever av min tro.

Musiken ger mig kraft, det är där som jag andas, att våga släppa fram den nu, betyder allt för mig. I sången finns det liv, morgongryning som randas, jag hör min själ som ropar högt och klart, förgätmigej

Min rädsla varit svår, jag har den övervunnit, och resan den har fört mig hit, där jag släppt glädjen fri. För morgonsolens strålar, dom har mig nu funnit, i värmen som de ger mig nu, finns kärlekens magi.

Musiken är mitt liv, det är där som jag andas, att våga släppa fram den nu, betyder allt för mig. I sången finns det liv, morgongryning som randas, jag hör min själ som ropar högt och klart, förgätmigej

Publicerat 2020-04-01

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *