Ja, livet är fint.

Känner mig tacksam idag. Snart sextio år och med förmånen att leva det liv jag vill. Visserligen är det lite stiltje ibland, vakuumet känns alltför påtagligt och behovet att ”prestera” trycker på i ryggen som en höststorm. Kraven från kompisen på axeln, vars namn brukar börja på J…., vi har ju kamperat ihop ganska länge nu, blir lite väl intensiva ibland.

Men, det är bara ibland. Och jag presterar faktiskt hela tiden.

Idag: 15 kilometer löpning i bra fart. Bygga på egen bastu enligt ”kan själv principen”. Cykla med Peter som han tycker så mycket om. Bara så, på en vanlig söndag.

image

Kommande vecka har jag obegränsade möjligheter att prestera. Det har även du.

I morgon och några kommande dagar: Träff med inspirerande människor som jag har förmånen att hjälpa med att röja nya vägar i livet och skapa hållbara sunda plattformar. Vill också du veta hur du kan röja dina vägar och skapa din hållbara sunda plattform? Fråga mig hur man gör.

Onsdag: Träff med min alldeles egna, fantastiskt oslagbara, mentor och coach som pressar mig att se sunt på vad det innebär att prestera. Som får mig att inse att jag duger oavsett mina prestationer. Vill också du ha en alldeles egen fantastisk oslagbar mentor och coach som pressar dig att se sunt på vad det innebär att prestera. Som får dig att inse att du duger oavsett dina prestationer? Fråga mig hur man gör.

Torsdag: Efterlängtat möte med kära vänner för planering av den egna framtiden. En planering som kommer att betyda så väldigt mycket för många människor. Vill du veta vad som kommer att betyda så mycket för så många människor? Fråga mig.

Ja, livet är fint, om jag väljer det, och jag kan faktiskt välja själv. Jag kan ta de beslut jag behöver som leder till att jag tar kommandot över mitt liv. Gamla paradigmer, intränade trossystem med påföljande attityder, rädslor och begränsningar. Alla dessa kan jag välja bort. Kanske inte trolla bort genom en fingerknäppning, men genom att välja nya konstruktiva trossystem som leder till nya attityder och därmed försätter mig i nya tillstånd. Beslutet om det kan jag göra genom en fingerknäppning och samtidigt säga: ”Nu räcker det”. Sedan arbetar jag mig successivt fram mot det nya.

Det, är mitt val.

Det, är min rättighet.

Då, skapar jag frihet.

Då, blir jag en tillgång i världen…

Ja, livet är fint.

Publicerat 2015-08-16

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *